WANDELWEEKEND WANDELCAFÉ LEIDEN 12 t/m 14 april 2019.

Beste wandelaars,

Ons jaarlijkse wandelweekend vindt dit jaar plaats in natuurvriendenhuis het Zeehuis in Bergen aan Zee. Het is van vrijdag 12 april ± 20:00 uur t/m zondag 14 april 2019 ± 16:00 uur.
Het concept is bekend. We bieden per dag twee wandelingen aan, een wat kortere en een wat langere.  De wandelingen op zaterdag gaan over een afstand van 20 en 16 km. Op zondag wordt het ongeveer  16 en 12 km.

Aanmelden kan vanaf nu, wie het eerst komt het eerst maalt.
Er zijn een aantal wetenswaardigheden bij ons wandelweekend:
– Je slaapt op 2 persoonskamers, aanbeveling: oordopjes mee.
– Het weekend kost € 75,00 (€ 90,00 niet leden).
– We regelen voor het weekend 2 keer ontbijt, 2 keer lunch 2 overnachtingen en op zaterdag een warme maaltijd met een glaasje wijn. (Wil je ’s avonds wat drinken, dan kan je dit zelf meebrengen.)
– We zijn voorstanders van car-poolen.
– Je bent op vrijdag in de middag al welkom in het Zeehuis, je kan dan gaan eten in een nabij gelegen restaurant op eigen initiatief, je kunt ook zelf eten meenemen of klaarmaken.
– Het is verstandig om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten, mocht je onverhoopt moeten annuleren.
– Bedlinnen is eventueel te huur in het Zeehuis, zit niet in de prijs inbegrepen.

Aanmelden kan bij Greetje Noordman:  mmejel@outlook.com. Betaling op NL33TRIO0379455005 (Let op: dit is een nieuw bankrekeningnummer) t.n.v. Wandelcafé Leiden, o.v.v. weekend Zeehuis. Als datum van aanmelding geldt de datum van betaling. Om zeker te zijn van deelname is het verstandig niet te lang te wachten met aanmelden. We gaan uit van maximaal 25 deelnemers, bij meer aanmeldingen werken we met een wachtlijst.

AANMELDING WANDELWEEKEND 12 T/M 14 APRIL 2019
Bij aanmelding graag doorgeven:
NAAM, ADRES, TELEFOONNUMMER, E-MAILADRES.
PLUS: voor de leden het NIVON LIDMAATSCHAPSNUMMER.
PLUS: indien van toepassing DIEETWENSEN.
(Verdere communicatie over het weekend gaat per mail, met open mailadressen, als je dat niet wilt dan kan je dat aan me doorgeven. Open mailadressen is handig in verband met eventueel onderling contact ten behoeve van car-poolen.)

Met vriendelijke groet,

Mede namens Angenies, Anja, Hetty, Rien, Ria, Ruud en Wilma,

Greetje