Zondag 1 maart 2020: Vogelhuisjes maken op Natuurkampeerterrein De Grutto.

Op Nivon Natuurkampeerterrein De Grutto kunt u op zondag 1 maart samen met uw kind vogelhuisjes maken onder deskundige leiding. Materiaal is aanwezig. Personen van alle leeftijden kunnen meedoen.

Start 10.00 uur   –   einde : na de lunch. Als je nog niet klaar bent, kun je nog even verder werken. Het nestkastje mag je mee naar huis nemen.Voor koffie en soep wordt gezorgd; brood graag zelf meenemen.

Deelname voor Nivon-leden is gratis, niet-leden betalen € 2,50 per persoon. Er is ruimte voor 10 kinderen met ouder. Graag even opgeven dus, bij : marjolijnvandoorn@gmail.com
Adres: Abtswoude 27 A, 2636 EE Schipluiden.

(Voor navigatie, vanuit Delft of regio Den Haag, Abtswoude nr 25 gebruiken en dan nog iets doorrijden.)

OV: Vanaf eindpunt tramlijn 1 Delft-Tanthof (Abtwoudsepark), verder lopen in de richting die de tram ging voordat u uitstapte. Bij de asfaltweg rechtsaf.
Dit is Abtswoude. Dan nog ca een kwartier verder lopen. Het bord dat naar de Grutto wijst staat langs de weg, dus let daar op wanneer u op het fietspad loopt. Bij het bord naar de Grutto links af slaan, en over het erf rechts van de boerderij nog een 700 meter het land in lopen.

Nadere informatie is te verkrijgen bij Marjolijn van Doorn

Kampeerterrein De Grutto is een onderdeel van Nivon natuurvrienden, bekend van lange-afstandswandelpaden, Natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen. In de regio is ook een afdeling van Nivon actief. Nadere informatie over Nivon natuurvrienden is te vinden op www.nivon.nl; over de afdeling op www.nivon-zuid-holland.nl.