Nieuwe locatie voor activiteiten op donderdagavond

Beste mensen,

Met ingang van aanstaande donderdag, 15 september, zullen alle donderdagavondactiviteiten van NIVON Zuid-Holland West plaatsvinden in het wijkcentrum Stervoorde in Rijswijk. We gebruiken daar de “Blauwe zaal” (na binnenkomst links).

Stervoorde ligt op de hoek van de Sir Winston Churchillaan en de Dr H.J. van Mooklaan. Het ligt dicht bij station Rijswijk en het winkelcentrum In de Boogaard.

Het Oude Raadhuis is vanaf 1 september niet meer beschikbaar voor avondactiviteiten. Stervoorde is anders van karakter, maar heeft minstens even goede faciliteiten.

Bereikbaarheid

Het adres van Stervoorde is Dr H.J. van Mooklaan 1, 2286 BA Rijswijk. Telefoonnummer van het gebouw is 070-757 92 00.

Het gebouw is bereikbaar met de bussen 18 en 30 en ligt op 10 minuten loopafstand van NS - en bus station Rijswijk.

Bus 18 vanaf Den Haag CS, halte wethouder Brederodelaan. (Dat duurt ca 30 minuten). Vanaf de halte Brederodelaan is het 3 minuten lopen naar Stervoorde.  

Bus 30 rijdt vanaf station Rijswijk langs de Churchillaan, uitstappen bij halte Van Mooklaan. 

Lopend vanaf NS station Rijswijk de uitgangskant Plaspoelpolder, bussen, trams en taxi’s nemen, en bovengronds aan de kant van de sporen 1 en 2 het station uitlopen, Churchillaan volgen, Beatrixlaan oversteken en even doorlopen tot de Van Mooklaan.

Stervoorde is ook goed te bereiken met eigen vervoer. Parkeren is kosteloos met parkeerkaart voor 2 uur bij het gebouw. Bij een volgend gebouw, Gezondheidscentrum Het Kruispunt, van Mooklaan 33 kan in de avonden vrij geparkeerd worden. In de straten aan de overzijde kan altijd geheel vrij geparkeerd worden.

Namens het bestuur van NIVON Afdeling Zuid-Holland West

Marlies Leegwater